Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

НКЦПФР продовжує відновлення обігу цінних паперів акціонерних товариств

Понеділок, 10 лютого 2014 13:26

Проведено засідання регулятора

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку відновила внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів певних емітентів. Відповідні рішення були прийняті на черговому засіданні регулятора 4 лютого 2014 р., передає прес-служба НКЦПФР.

«В черговий раз Комісія оприлюднює результати свої роботи в напрямку приведення діяльності емітентів до вимог чинного законодавства. Цього разу нами відновлено обіг акцій певної групи акціонерних товариств, а саме: ПрАТ «Великоолександрівське племпідприємство», ЗАТ «Атек», ПрАТ «Ріел трейд компані» та ПАТ «Насінницький радгосп «Перше травня», діяльність яких тепер відповідає вимогам Закону «Про акціонерні товариства». Маємо надію, що ми і надалі будемо отримувати документи від емітентів про усунення порушень законодавства для відновлення їх повноцінної діяльності на фондовому ринку, а перелік порушників буде суттєво зменшуватися», - зауважив Євген Воропаєв, член НКЦПФР, відповідальний за даний вектор діяльності Комісії.

Нагадаємо, що Комісія проводить активну діяльність у напрямі зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів емітентів, що не привели свою діяльність у відповідність до законодавства та не провели дематеріалізацію своїх цінних паперів і не внесли необхідні зміни до статуту, а також тих акціонерних товариств, що систематично не подають свою фінансову звітність до регулятора.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%