Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Заяву на отримання довідки про відсутність заборгованості можна направити до Міндоходів через «Електронний кабінет платника податків»

Четвер, 08 травня 2014 13:54

Оновлений сервіс

Відтепер користувачі сервісу «Електронний кабінет платника податків» можуть відчути додаткові переваги електронного документообігу. Новостворена послуга «Довідка про відсутність заборгованості» надає можливість платнику податків сформувати та направити до органу доходів і зборів за основним місцем його обліку заяву щодо надання йому Довідки про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів.  Про це повідомляє прес-служба ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві.

Довідка в електронному вигляді надається платнику податків в Електронному кабінеті платника податків на підставі сформованої платником заяви про видачу довідки , підписаної електронним цифровим підписом.

Платники Голосіївського району столиці можуть безкоштовно отримати посилені сертифікати відкритих ключів у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Жилянська 23, кабінет 104.

Нагадуємо, що у своєму Електронному кабінеті платник може підготувати, заповнити і надіслати звітність в електронному вигляді та одразу ж отримати квитанцію про її прийняття (або неприйняття).

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%