Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Для автоперевізників запровадили чек-листи

Середа, 11 червня 2014 09:27

Документ допоможе уникнути додаткових перевірок

Мінінфраструктури та Укртрансінспекція запровадили чек-листи для автоперевізників, які виконують регулярні і нерегулярні автобусні рейси. Документ необхідний, щоб уникнути дублювання перевірок транспортного засобу у кількох областях під час виконання одного рейсу. Про це сьогодні розповів Міністр інфраструктури Максим Бурбак за підсумками переговорів із перевізниками, передає прес-служба Міністерства.

За словами Міністра, у такий спосіб перевізники, які підлягають державному контролю через попереднє стягнення штрафних санкцій за певне порушення, на одному рейсі, що проходить територією кількох областей, перевірятимуться лише один раз.

«Чек-лист заповнюється при першій перевірці, й при наступній зупинці транспортного засобу представниками Укртрансінспекції слугуватиме підтвердженням її проведення», - пояснив Максим Бурбак.

Водночас він закликав усіх водіїв автобусів  у разі виявлення фактів корупції серед працівників Укртрансінспекції повідомляти Мініфраструктури та правоохоронні органи.

Крім того, Міністр запевнив перевізників, що буде розроблено законопроект щодо амністії перевізників, які перевозили людей на Майдан. «Потрібно скасувати вже накладені за це штрафні санкції. Тоді автоматично відміняться усі перевірки, спричинені цими штрафними санкціями. Поки перевірки переносимо на наступний звітний період», - зазначив Максим Бурбак.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%