Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

НКЦПФР підготувала зміни до Правил розгляду справ про порушення законодавства на фондовому ринку

Вівторок, 10 вересня 2013 11:21

 

Прийнято проект рішення

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку схвалила внесення змін до Правил розгляду справ про порушення вимог законодавства на ринку цінних паперів та застосування санкцій. Відповідний проект рішення був прийнятий на плановому засіданні регулятора, передає прес-служба НКЦПФР.

«Цей документ було розроблено для вдосконалення процедури правозастосування, а також з метою усунення виявлених недоліків у попередній редакції. У той же час, актуалізація проекту рішення була передбачена Планами роботи НКЦПФР та її Комітетів на 2013 рік», - розповіла Наталія Герасименко, начальник Управління правозастосування НКЦПФР.

Зокрема, передбачено доповнення переліку підстав, за наявності яких справу про правопорушення не може бути порушено, а порушена підлягає закриттю. Документом встановлено порядок обчислення строків, а також порядок вчинення дій в останній день строку. Окрім того, змінено строк направлення рішення, прийнятого за результатами розгляду справи про правопорушення, та розпорядження про усунення порушення законодавства про цінні папери. А строк, встановлений на оскарження постанови про накладання санкцій за правопорушення на ринку цінних паперів, було збільшено. Прийняття вказаних змін посилить захист інтересів юридичних осіб під час розгляду справ Комісією, а також забезпечить їх повний, всебічний розгляд та прийняття законних рішень.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%