Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Відповідальність за стан місцевих автомобільних доріг поклали на облдержадміністрації

П'ятниця, 04 жовтня 2013 13:59

Уряд визначив відповідальних

«Відповідно до цього розпорядження буде передано автомобільні дороги загального користування місцевого значення (обласні та районні) зі сфери управління Укравтодору до Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, а також Севастопольської, державних адміністрацій. Окрім цього, важливо й те, що документом визначено фінансування Укравтодором робіт із експлуатаційного утримання цих автодоріг до кінця 2013 року та прогноз видатків Укравтодору, Раді міністрів Криму, обласним та Севастопольській держадміністрацій на утримання автомобільних доріг загального значення (дороги між населеними пунктами) при формуванні проекту Державного бюджету України на 2014 рік», - повідомив Міністр інфраструктури України Володимир Козак.

Розпорядження набере чинності одночасно із Законом України щодо розподілу функцій з управління автомобільними дорогами загального користування після ухвалення законопроекту Верховною Радою.

Одночасно, задля більш ефективного використання коштів на розвиток дорожньої інфраструктури Уряд підтримав законопроект, яким передбачено запровадити розподіл цільового фінансування з державного бюджету (субвенції) між обласними бюджетами, бюджетом республіки Крим та бюджетами Києва і Севастополя.

Розподіл субвенції на рівні областей – більш ефективний, оскільки дозволить місцевій владі концентрувати ресурси для виконання робіт з будівництва, реконструкції та капітального ремонту дорожніх об’єктів згідно з визначеними пріоритетами та нагальними потребами.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%