Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

V Національний форум бухгалтерів «Правила Кращих»

Понеділок, 20 лютого 2017 14:04

За вже доброю традицією, Міжнародна громадська організація «Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів» проводить V Національний форум бухгалтерів, який цього разу пройде під гаслом «Правила Кращих». Щорічно Форум збирає сотні однодумців зі всієї країни – людей, які ніколи не зупиняються на досягнутому і кожен день прагнуть стати краще «себе вчорашнього».

Розуміння того факту, що неможливо бути успішною людиною, маючи ґрунтовні професійні знання, але не маючи хороших комунікативних навичок і гармонії в душі, змусило організаторів підняти такі теми, як усвідомлення справжніх мотивів і цілей людини, доступ до ресурсів своєї внутрішньої сили, вміння планувати важливі події та етапи життя, пошук нових смислів, істин та ідей, джерел для натхнення. На форумі також планується обговорення таких тем, як: формула життєвого балансу, стратегія управління особистими фінансами, гармонія з самим собою і навколишнім світом, мотивація, правила визначення мети, і багато інших питань, про які не часто замислюється зайнята людина, але які можуть кардинально і якісно змінити всі сфери її життя.

28 квітня 2017 року в рамках одноденного Форуму увазі учасників будуть представлені 7 майстер-класів від найуспішніших громадських діячів сучасності, це буде дуже насичений день, який почнеться з майстер-класу Андрія Длігача, де відвідувачі зможуть дізнатися, якою стане професія бухгалтера в недалекому майбутньому. Безперечно, фаворитом дня буде майстер-клас екс-заступника Міністра фінансів України, self-made woman, успішного бізнес-тренера і керівника – Олени Макеєвої «Правила Кращих», а після нього Олена Тараріна розповість про найважливіше для нашої душі – про гармонію з самим собою і єдність зі своїм призначенням. Також на порядку денному майстер-класи про самурайську рішучість, яка критично важлива на шляху до мети, від спікера Аліни Носової, про аксіоми успішного життя від Михайла Колісника і, вуаля, Маргарита Січкар покаже, як все-таки звести дебет і кредит щасливої людини, і подарує покрокову інструкцію з 8 основних правил життєвого балансу.

Відвідування Форуму, крім величезного багажу нових знань, секретів і прийомів, дасть учасникам можливість задати спікерам всі запитання, які їх цікавлять, завести корисні ділові та дружні знайомства, дізнатися тенденції розвитку професії, отримати нові джерела натхнення та мотивації і просто чудово провести час у колі однодумців!

Схвальні відгуки й палаючі очі учасників попередніх Форумів спонукають організаторів знову шукати цікаві теми для обговорення, запрошувати авторитетних гостей і збирати колег на черговому Національному форумі бухгалтерів!

Запрошуємо Вас відвідати Форум і стати одним із Кращих!

Більш детально з програмою, спікерами та іншою інформацією ви можете ознайомитися за посиланням або на сторінці в Facebook.

Фото- і відеозвіт попередніх Форумів

Реєстрація

 

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.2%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.9%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.4%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%