Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Заборгованість підприємств перед «Нафтогазом» збільшилась на 3,9 млрд гривень

Четвер, 20 квітня 2017 09:40

Заборгованість підприємств за спожитий газ складає близько 33,2 млрд гривень Станом на 18 квітня 2017 року сумарна прострочена заборгованість підприємств теплокомуненерго, теплоенергоцентралі та прямих промислових споживачів перед Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України" складає близько 33,2 млрд гривень, пише РБК-Україна.

В порівнянні з минулим тижнем заборгованість збільшилась на 3,9 млрд гривень (13,1%), передає прес-служба "Нафтогазу". "Зростання заборгованості ТКЕ та ТЕЦ протягом третього тижня місяця є типовим та пояснюється оформленням актів прийому-передачі обсягів газу, використаного у березні 2017 року, а розрахунки населення за послуги з постачання теплової енергії у попередньому місяці здійснюються до 25 числа поточного місяця", - відзначають в повідомленні.

Також повідомляється, що борг підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, становить близько 82% від загальної суми заборгованості, борг ТЕЦ за природний газ, використаний у виробництві електроенергії — близько 9%, борг прямих промислових споживачів - 9%.

"Заборгованість ПАТ "Київенерго" за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень збільшилась на 911 млн гривень (24,2%). Сумарна заборгованість "Київенерго" складає близько 4 682 млн гривень", - додають в компанії.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%