Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Указ Трампа про санкції проти РФ передбачає виділення 30 млн доларів Україні

Середа, 02 серпня 2017 22:16

Закон «Протидія противникам Америки через санкції», підписаний президентом США Дональдом Трампом у середу, передбачає виділення коштів на підтримку енергетичної безпеки України, повідомляє посольство України в США, інформує «Сьогодні».

«Законодавчий акт передбачає створення» Фонду для протидії російському впливу «і виділяє в його бюджет 250 млн. дол. на 2018-2019 фінансові роки. На реалізацію ініціатив щодо підтримки енергетичної безпеки України передбачається виділення 30 млн. дол», – йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті посольства в середу.

За даними Посольства, політикою США, згідно з законом, є підтримка уряду України у відновленні суверенітету і територіальної цілісності, осуд і протидія всім дестабілізуючим зусиллям уряду РФ в Україні, невизнання незаконної анексії Криму урядом РФ або відторгнення будь-якої частини території України з використанням військової сили.

Передбачена також допомога США щодо реформування енергетичного сектора України та зменшення залежності від російських енергетичних ресурсів, продовження протидії реалізації проекту «Північний потік-2».

Раніше цей закон був схвалений переважною більшістю Палати представників Конгресу США (419 голосів «за», 3 – «проти», 12 – не голосували) і Сенатом США (98 – «за», 2 – «проти»). Після підписання документа президентом США 2 серпня закон набув чинності.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%