Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Путін готовий до нових контактів з Трампом -Кремль

П'ятниця, 30 листопада 2018 14:40

Російська сторона жалкує про рішення США скасувати зустріч двох президентів на саміті G20 в Аргентині.

У Кремлі шкодують про рішення адміністрації США скасувати зустріч президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа на саміті G20. Про це в четвер, 29 листопада, заявив журналістам прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков, пише Кореспондент.

"Ми шкодуємо про рішення американської адміністрації скасувати заплановану зустріч двох президентів в Буенос-Айресі", - зазначив він.

Пєсков зазначив, що дана ситуація відкладає "на невизначений час" обговорення серйозних питань міжнародного та двостороннього порядку.

"Що стосується президента Росії Володимира Путіна, то він готовий до проведення контактів зі своїм американським колегою", - наголосив представник Кремля.

Раніше повідомлялося, що Трамп скасував зустріч з Путіним на саміті Великої двадцятки в Буенос-Айресі через конфлікт в Керченській протоці.

Нагадаємо, 25 листопада спецназ РФ захопив три кораблі ВМС України біля Керченського моста. В результаті атаки були затримані 24 українських моряки, шість з них отримали поранення.

У Росії звинуватили українську сторону в "небезпечних маневрах" під час заходу в "закриту акваторію територіального моря РФ", назвавши дії України в районі Керченської протоки "провокаційними". Київ і Москва обмінялися нотами протесту.

Після інциденту Трамп заявив, що США і їхні європейські партнери не задоволені загостренням відносин між Україною і Росією і роблять зусилля для розв’язання проблеми.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%