Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Ціни на нафту знижуються в четвер

Четвер, 12 квітня 2018 18:43

Вартість нафти еталонних марок опускається в ході торгів у четвер, учасники ринку оцінюють розвиток подій на Близькому Сході.

Ціна червневих ф'ючерсів на Brent на лондонській біржі ICE Futures до 17:55 кв зменшилася на $ 0,84 (1,17%) - до $ 71,22 за барель, пише "Энергореформа"

Вартість ф'ючерсу на WTI на травень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) опустилася до цього часу на $ 0,66 (0,99%) - до $ 66,15 за барель.

Напередодні обидві марки подорожчали до максимального рівня з кінця 2014 року на заявах президента США Дональда Трампа про намір вдарити по Сирії "розумними" ракетами. При цьому в четвер він зазначив, що ракетний удар може відбутися як найближчим часом, так і у віддаленому майбутньому.

Крім того, в середу влада Саудівської Аравії заявила про перехоплення балістичних ракет, запущених з Ємену. За словами глави консалтингової компанії Rapidan Energy Боба Макнеллі, ризики, пов'язані з Єменом, більш істотні для нафтового ринку, ніж загроза ескалації конфлікту в Сирії, оскільки вони безпосередньо загрожують фізичним постачанням нафти.

Тим часом ОПЕК у четвер підвищила оцінку зростання світового попиту на нафту на 2017 і 2018 роки на 30 тис. барелів на добу, до 1,65 млн б / д і 1,63 млн б / с відповідно.

За даними організації, що входять до неї країни скоротили видобуток нафти на 201 тис. Б / д в березні, до 31,96 млн б / д.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.2%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.9%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.4%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%