Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

WebMoney додасть функцію кредитування для iPhone

Четвер, 24 вересня 2015 16:50

Міжнародна система розрахунків WebMoney додає функцію позик і полегшує роботу з банківськими картами в новому додатку для iOS. Про це пише Payspacemagazine.

Міжнародна система розрахунків WebMoney Transfer представляє оновлену версію WebMoney Keeper 2.4 для пристроїв на базі iOS з можливістю давати і брати позики у своїх контактів, а також прикріплювати банківську карту до WebMoney гаманцю, не покидаючи додаток.

Для прив'язки карти до електронного гаманця тепер необхідно в розділі «Фінанси», вкладці «Карти» ввести номер, термін дії банківської карти, ім'я власника і CVC-код. Після підтвердження через SMS, карта моментально відображається в загальному списку прикріплених карт і відразу ж доступна для поповнення гаманця і, навпаки, переказу коштів на карту.

Ще однією новою функцією, реалізованої в оновленій версії програми WebMoney Keeper для iOS, стала можливість давати і брати позики. Для швидкого отримання коштів необхідно вибрати потенційного позикодавця зі списку контактів, вказати необхідну суму, термін позики і суму до повернення. Платформа дозволяє учасникам системи брати позики безпосередньо без участі третьої сторони, а обговорити нюанси надання коштів можна, не покидаючи додаток, через вбудований месенджер. Всі видані та отримані позики наочно відображаються у відповідному розділі, що дозволяє завжди мати під рукою інформацію по кожному зобов'язанню і не пропустити термін повернення. Комісія за використання сервісу не стягується.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%