Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

ЗМІ показали скандальний сюжет про весілля сина генпрокурора Луценка

П'ятниця, 22 вересня 2017 12:00

На весіллі побували Порошенко з дружиною, Гройсман, Аваков, Кличко та інші офіційні особи держави. Під час зйомок журналісти постраждали від дій охорони, пише ZN.

На весіллі старшого сина генпрокурора України Юрія Луценка побували перші особи держави. Журналісти "Схем" зафіксували на камеру президента України Петра Порошенка, який прибув разом з дружиною, прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, першого віце-прем'єра Степана Кубіва, екс-прем'єра Арсенія Яценюка, мера Києва Віталія Кличка, віце-спікера парламенту Ірину Геращенко, міністра інформполітики Юрія Стеця, міністра юстиції Павла Петренко.

Як повідомляється в сюжеті "Весілля по-генпрокурорськи", святкування відбулося 15 вересня в заміському комплексі під Києвом.

У числі гостей були також народні депутати від "Блоку Петра Порошенко" Гліб Загорій, Сергій Трегубенко, Олександр Третьяков і народний обранець від "Народного фронту" Андрій Іванчук.

Репортери зняли і заступника голови фракції "Блок Петра Порошенко", народного депутата Ігоря Кононенка, екс-главу Адміністрації президента, секретаря Національного інвестиційного ради Бориса Ложкіна і секретаря РНБО Олександра Турчинова. Наголошується, що ці три людини поїхали із ресторану одночасно.

Журналісти відзначають, що співробітники Управління державної охорони всіляко намагалися не дати можливості зафіксувати події на відео, закривали в'їзд на відкриту парковку ресторану відомчими автомобілями.

При цьому виїзді з відзначення президента Порошенко здійснили фізичний напад на знімальну групу, щоб перешкодити зйомці цього моменту. Оператор Борис Троценко отримав струс мозку і пошкодження руки. Журналісти написали заяву в поліцію про перешкоджання їхній професійній діяльності.

Нагадаємо, за словами журналіста "Схем" Михайла Ткача, їх з оператором повалили на землю, а під час спроби викликати поліцію – напали повторно. В результаті нападу оператор пошкодив руку і отримав струс мозку. Журналісти написали заяву в поліцію про перешкоджання професійній діяльності.

На наступний день начальник УДО Валерій Гелетей подзвонив Ткачу і вибачився за інцидент, а також пообіцяв провести службове розслідування.

За матеріалами: Радіо Свобода

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%