Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Microsoft збільшить інвестиції в розробку ШІ-технологій на Тайвані

Четвер, 30 серпня 2018 09:53

На початку 2018 року корпорація Microsoft оголосила про створення на Тайвані Центру наукових досліджень і дослідно-конструкторських розробок в сфері штучного інтелекту (ШІ).

Тепер стало відомо, що софтверний гігант не обмежиться початковими інвестиціями, а збирається вкласти додаткові кошти в підтримку НДДКР в сфері ШІ на Тайвані, пише finance.ua.

У січні 2018-го в Microsoft пообіцяли виділити 1 млрд тайваньських доларів (32,6 млн доларів США) на формування R&D-команди з 100 співробітників протягом двох найближчих років. Передбачається, що через 5 років число тайваньських дослідників і розробників, зайнятих в ШІ-проекті, має перевищити 200 осіб.

Глава ШІ-підрозділу Microsoft в КНР Джейсон Цао (Jason Tsao) повідомив, що в IV кварталі 2018 року корпорація оголосить про нові інвестиційні плани, пов’язані з розробкою ШІ-технологій в Тайвані.

Також він зазначив, що в науково-дослідний центр з випередженням графіка набрано вже майже 50 фахівців, і що в компанії вирішили розширити R&D-програму, включивши до неї комп’ютерний зір та інші різновиди ШІ-технологій.

У свою чергу, генеральний директор підрозділу Microsoft Taiwan Кен Сунь (Ken Sun) заявив, що розроблені за допомогою Microsoft ШІ-рішення дозволять прискорити перехід тайваньських підприємств на цифрові технології і сприятимуть зростанню ВВП країни.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%