Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

До 2023 року частка туризму у ВВП Казахстану може досягти 8%

Понеділок, 03 вересня 2018 12:57

До 2023 року частка туризму у ВВП Казахстану може досягти 8%. Про це повідомив у своєму пості в Facebook міністр культури та спорту РК Аристанбек Мухамедіули після виступу Президента РК Нурсултана Назарбаєва на спільному засіданні палат парламенту, передає «Казінформ».

"Великий імпульс розвитку підприємництва дасть туризм. Таку думку озвучив сьогодні глава держави Нурсултан Назарбаєв у ході спільного засідання палат парламенту і доручив до кінця цього року розробити державну програму розвитку туризму до 2023 року. Сфера туризму може дати серйозний імпульс розвитку підприємництва в Казахстані. Приклад багатьох країн надихає і дозволяє нам розраховувати на збільшення частки туризму в ВВП країни. За попередніми планами до 2023 року частка туризму досягне 8% ", - озвучив прогнози міністр.

Він нагадав, що за дорученням глави держави програма розвитку туризму до 2023 року повинна бути прийнята до кінця цього року.

«Нурсултан Назарбаєв цілеспрямовано ознайомився в цьому році з потенціалом курортних і туристичних точок:" вони абсолютно реальні, але потрібно працювати над тим, щоб вкладати, особливо в інфраструктуру, цього туризму. І бізнес готовий прийти туди ". Завдання зрозуміле, дякуємо за підтримку, продовжуємо з потроєною енергією працювати! »- резюмував міністр.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%