Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

США мають намір пригрозити обмеженнями Міжнародному кримінальному суду

Понеділок, 10 вересня 2018 09:48

Адміністрація президента США Дональда Трампа має намір у понеділок оголосити про закриття вашингтонського представництва Організації визволення Палестини (ООП) і пригрозити обмеженнями Міжнародному кримінальному суду (МКС) за розслідування щодо Ізраїлю. Про це повідомила газета The Wall Street Journal, інформує УНН.

Журналісти видання ознайомилися з чорновою версією заяви помічника Трампа з національної безпеки Джона Болтона на цей рахунок. У ньому наголошується, що Сполучені Штати “завжди будуть підтримувати” свого “друга і союзника — Ізраїль”. “Адміністрація Трампа не залишить представництво (ООП) відкритим в той час, як палестинці відмовляються почати прямі і значущі переговори з Ізраїлем”, — йдеться в тексті.

За даними газети, Болтон також виступить із погрозою введення санкцій відносно МКС, якщо той буде проводити розслідування щодо США і Ізраїлю. “Якщо суд буде переслідувати нас, Ізраїль чи інших союзників, ми не будемо сидіти склавши руки”, — наводяться слова помічника Трампа в публікації.

Згідно чорнової версії заяви Болтона, США, зокрема, можуть заборонити суддям і прокурорам МКС в’їзд в США. “Ми накладемо санкції на їх кошти, що знаходяться в рамках фінансової системи США, ми залучимо їх до відповідальності в рамках системи правосуддя США, — підкреслюється в документі. — Ми зробимо те ж саме стосовно будь-якої компанії або країни, яка сприяє розслідуванню МКС щодо американців”.

Як повідомляв УНН, ФБР спростовує заяву Трампа про злам сервера Клінтон компанією з Китаю.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%