Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Казахстанська компанія Kagazy Recycling продовжує демонструвати стійке зростання

Понеділок, 10 вересня 2018 12:51

Найбільший в Казахстані та Центральній Азії переробник макулатури, виробник паперу і гофрокартону завод ТОВ «Kagazy Recycling» ділиться своїми операційними та фінансовими показниками за 7 місяців 2018 року, пише kapital.kz.

Підприємство продовжує демонструвати стійке зростання. У порівнянні з 7 місяцями 2017 року обсяг виробництва продукції за 7 місяців поточного року виріс на 28% і склав 61 528 млн квадратних метрів. Виручка (дохід) від реалізації продукції - на 16%, що в підсумку призвело до зростання прибутку від основної діяльності на 30%.

Крім того, вартість активів на 31 липня 2018 року збільшилася на 8%, або на 2,05 млрд тенге в порівнянні з аналогічним показником на 31 липня 2017 року. У тому числі шляхом будівництва водоочисних споруд вартістю 1,3 млрд тенге, яке було профінансовано компанією з власного прибутку.

Нагадуємо, що завод ТОВ «Kagazy Recycling» є 100% дочірньою компанією АТ «Казахстан Кагази», яке на даний момент оскаржить у Верховному суді РК рішення Алматинского обласного суду про банкрутство.

АТ «Казахстан Кагази» в даний час чекає надходження грошових коштів по позитивному вирішенню Високого Суду Лондона у справі проти колишніх керівників і акціонерів Групи.

Однак завод ТОВ «Kagazy Recycling» також є стабільним джерелом грошей для АТ «Казахстан Кагази», які компанія має намір направляти на погашення зобов'язань перед кредиторами, у разі скасування рішення про банкрутство. Тільки за період процедури реабілітації було виплачено на користь кредиторів понад 2 млрд тенге. Серед найбільших кредиторів АТ «Казахстан Кагази» знаходяться Єдиний накопичувальний пенсійний фонд РК і Європейський банк реконструкції та розвитку.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%