Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

CNN: в Білому домі посилили правила користування стільниковими телефонами на фоні витоків інформації

Вівторок, 11 вересня 2018 13:56

Правила користування мобільними телефонами значно посилені для співробітників Білого дому на фоні численних витоків конфіденційної інформації про стан справ в адміністрації США, яка все частіше стає надбанням ЗМІ. Про це повідомила в понеділок телекомпанія CNN, інформує УНН.

За даними її джерел, ще з січня цього року співробітникам, які працюють в Західному крилі Білого дому, було заборонено вносити у внутрішні приміщення особисті мобільні телефони. На такій мірі наполіг керівник апарату співробітників президентської резиденції Джон Келлі.

При цьому, як зазначає CNN, співробітники могли перебувати в робочих приміщеннях Білого дому зі спеціально виданими їм службовими стільниковими телефонами, які захищені від можливості зламу. Ними заборонялося користуватися лише в так званій ситуаційній кімнаті Білого дому, яка захищена від прослуховування і де в тому числі проводяться секретні розвідбрифінги. Співробітники повинні були залишати телефони в спеціальних шафках, розташованих поруч з цим приміщенням.

Однак через численні витоки секретних відомостей в Білому домі ще більш посилили дані правила, заборонивши тримати в таких шафках навіть службові телефони, повідомляє CNN. Співробітники тепер повинні залишати їх в своїх робочих кабінетах, якщо їм належить заслухати брифінг або провести зустріч в ситуаційній кімнаті.

За даними телеканалу, такі заходи пов’язані з інцидентом, при якому колишня співробітниця Білого дому Омароса Маніголт-Ньюман таємно пронесла в дану кімнату телефон і записала на нього свою розмову з Келлі, яка стосувалася її звільнення. Згодом вона опублікувала цей аудіозапис.

Як повідомляв УНН, Білий дім назвав книгу журналіста The Washington Post про Трампа збіркою “сфабрикованих історій”.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%