Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

На ринок Казахстану виходить Група компаній МКС

Вівторок, 25 вересня 2018 16:56

Російська Група компаній «МКС» відкриває в Астані новий структурний підрозділ - ТОВ «МКС Схід». Компанія має намір розвивати проекти власної генерації на попутному нафтовому газі з використанням двигунів бренду MWM (Німеччина). Про це повідомляє кореспондент центру ділової інформації Kapital.kz.

Інжинірингова компанія реалізувала десятки енергетичних проектів сумарною потужністю 185 МВт і має статус офіційного дилера і сервіс-партнера MWM.

«Вже зараз ми взаємодіємо з Об'єднаними Арабськими Еміратами, Іраном, Індонезією. І Казахстан в цьому плані може стати одним зі стратегічно важливих регіонів », - сказав директор Групи компаній« МКС »Максим Загірне.

Казахстанському бізнесу «МКС Схід» представить газопоршневі електростанції, що працюють на попутному нафтовому газі (ПНГ). Сьогодні в Республіці Казахстан, що є однією з нафтовидобувних країн світу, питання підвищення енергоефективності нафтовидобувних підприємств є пріоритетним. Газопоршневі міні-ТЕС, що працюють на ПНГ, дозволять скоротити витрати на енергоресурси та поліпшити екологічну обставини в регіоні нафтовидобутку.

Відзначимо, що Група компаній «МКС» вже виконала кілька проектних робіт в Казахстані. У стадії переговорів із замовником - реалізація проектів власної генерації «під ключ» на великих нафтовидобувних родовищах Казахстану.

Штаб-квартира компанії знаходиться в Челябінську. Офіційні представництва - в Москві, Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі, Мюнхені (Німеччина), Дубаї (ОАЕ), Астані (Казахстан).

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%