Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Газпром почне експлуатаційне буріння на Ковикту в 2019 році. Росія

П'ятниця, 19 жовтня 2018 15:48

Газпром почне експлуатаційне буріння на Ковиктінському родовищі в 2019 році, підтвердив плани подати перший газ в газопровід "Сила Сибіру" в кінці 2022 року, говориться в повідомленні російської компанії, пише vestifinance.ru.

"В даний час" Газпром "продовжує підготовку родовища до облаштування на повний розвиток. У 2018 році компанія закінчила будівництво чотирьох розвідувальних свердловин, виконала 2,46 тис квадратних кілометрів сейсморозвідувальних робіт методом 3D. Геологорозвідувальні роботи тривають. У 2019 компанія планує підготувати майданчики під будівництво експлуатаційних свердловин і приступити до буріння. Плановий термін подачі першого газу Ковиктинського родовища в газопровід "Сила Сибіру" - кінець 2022 року ", - йдеться в повідомленні.

Чаяндінское і Ковиктінське родовища стануть основними джерелами газу для магістрального газопроводу "Сила Сибіру", за яким газ Іркутського і Якутського центрів газовидобутку буде транспортуватися на Далекий Схід і в Китай. Запаси Ковиткінского родовища за категоріями C1 + C2 складають 2,7 трлн кубометрів газу і 90,6 млн т газового конденсату.

Раніше повідомлялося, що вихід Ковиктинського родовища на проектну потужність передбачений на третій рік розробки, проектна потужність - 25 млрд кубометрів газу в рік і 1,4 млн тонн конденсату. У 2023 році планується добути на родовищі 4,9 млрд кубометрів газу, в 2024 році - 15 млрд кубометрів газу, з 2025 по 2050 рік - 25 млрд кубометрів газу в рік.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%