Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

«Не вигадую»: Топілін пояснив слова про небувале зростання зарплат росіян.

Понеділок, 29 жовтня 2018 10:53

Глава Мінпраці Максим Топілін прокоментував свою заяву про "безпрецедентний" зростанні заробітних плат росіян, зазначивши, що спирається лише на статистичні дані, пише bobikusix.ru.

"Я спираюся на дані Росстата, нічого від себе не вигадую", - наводить слова Топіліна.На думку міністра, хороші новини повинні сприйматися нормально, а не викликати якісь питання. "Я вважаю, що треба все-таки нам вчитися і вміти хороші новини оцінювати позитивно ", - заявив Топілін.Он також додав, що« кожен на себе міряє ", наскільки зросла зарплата.Раніше в ході свого виступу на" урядовій годині

"у Раді Федерації Топілін повідомив, що доходи росіян зростатимуть безпрецедентними темпами як в реальному, так і номінальному вираженіі.-Це висловлювання викликало активну громадську дискусію.Згодом міністр припустив, що ключову роль в цьому питанні зіграла рішення про встановлення мінімального розміру оплати праці (МРОТ) на рівні прожиткового мінімума.

Своім указом президент РФ Володимир Путін прирівняв МРОТ до прожиткового мінімуму: з 1 травня 2018 року він склав 11 163 рубля.Согласно даними Росстату, зростання середньомісячної нарахованої зарплати працівників за січень-серпень поточного року до січня-серпня минулого склав 11 процентов.Чітайте матеріал: "З ілуанов розповів про зміну розміру пенсій в 2019 році "

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%