Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Глава СД Mail.ru Group Гришин очолив раду директорів Forbes Russia

Четвер, 01 листопада 2018 10:49

Як пише INTERFAX.RU, російський Forbes оголосив про формування ради директорів на найближчий рік, який очолив співзасновник і голова ради директорів Mail.ru Group Дмитро Гришин, повідомив "Інтерфаксу" директор зі зв'язків з громадськістю Дмитро Озма.

До складу ради, як і очікувалося, увійшли колишні головного редактора видання Єлизавета Осетинська та Ельмар Муртазаев.

За словами Озма, рада директорів складається з 11 осіб, п'ять з яких незалежні директори: колишній головний редактор Forbes Russia, засновник ресурсу The Bell, партнер проекту "Російські Норм!" Осетинська, колишній головний редактор Forbes Russia, партнер проекту "Російські Норм!" Муртазаев, гендиректор Sports.ru Дмитро Навоша, екс-президент МТС, венчурний інвестор Василь Сидоров і співзасновник і голова ради директорів Mail.Ru Group Гришин, який очолив раду директорів Forbes Russia.

Інтереси редакції в раді представляють три людини: редакційний директор Forbes Russia Микола Усков, головний редактор Микола Мазурін і журналіст Олена Березанська.

Інтереси акціонера в раді представляють голова правління Forbes Russia Арманжан Байтасов, голова Комітету зі стратегії, керівний партнер УК Супутник Булат Столяров і власник видання Магомед Мусаєв.

"Основою завданням ради директорів буде вироблення і прийняття нової стратегії Forbes Russia і сприяння її реалізації. Протягом року заплановано чотири засідання Ради, перше з яких відбудеться в грудні 2018 року", - повідомив Озма.

30 серпня стало відомо, що новим власником російського Forbes став бізнесмен Мусаєв, колишній головний редактор журналу Микола Усков повернеться в видання на нову посаду редакційного директора, обов'язки головного редактора знову виконуватиме шеф-редактор журналу Мазурін. Видавцем Forbes було призначено Наталію Гандуріна.

Згідно зі спільним заявою Forbes Russia та ACMG, раніше видавала журнал, 30 серпня М.Мусаев викупив у Олександра Федотова 100% часткою компанії "AC РУС МЕДІА". У складі угоди правовласник бренду, компанія Forbes Media LLC, продовжила до 2023 року ліцензію на видання Forbes в Росії.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.2%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.9%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.4%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%