Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

ЗМІ: США не візьмуться за нові обмеження проти РФ до 2019 року, США

Середа, 14 листопада 2018 12:29

Конгрес США, як очікується, не буде голосувати за нові санкції щодо Росії до кінця 2018 року, американські законодавці натомість зосередяться на урядових витратах, кандидатах у судді і законопроекті щодо фермерства. Про це з посиланням на сенаторів повідомляє Bloomberg, передає УНН.

"Москва, можливо, отримала хоча б короткочасну відстрочку щодо додаткових санкцій після проміжних виборів до конгресу", - пише видання.

Так, група сенаторів - представників обох партій ще влітку просунулися з тим, щоб зібрати нові пропозиції щодо санкцій проти Росії після зустрічі президента Дональда Трампа з президентом Росії Володимиром Путіним у Гельсінкі. Але оскільки конгрес США входить у так званий період останніх днів перебування на займаній посаді, після чого у січні новообрані конгресмени приступлять до виконання своїх обов'язків, час для голосувань щодо законопроектів скорочується, пояснює видання.

"У нас не так багато часу. Це буде справжня гонка, якщо всі не захочуть залишитися тут на Різдво (25 грудня у християн західного обряду, зокрема, у католиків - ред.)", - заявив у вівторок сенатор-республіканець Джон Корнін.

Сенатор-демократ Боб Менендес, який брав участь у переговорах щодо санкцій, також заявив, що відповідне законодавство, схоже, не встигне пройти через конгрес цього року.

Голова сенатського комітету з міжнародних відносин Боб Коркер, від якого залежить просування будь-якого відповідного законодавства, сказав, що прийняття законопроекту під назвою Deter Act (скорочення від Defending Elections from Threats by Establishing Redlines Act, Закон про захист виборів від загроз шляхом встановлення обмежень), який він просував, буде "чимось на зразок помилкового шляху" після проміжних виборів у США, які, судячи з усього, пройшли без російського втручання.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.2%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.9%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.4%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%