Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У Актюбінській області Казахстану реалізується 15 нових інвестпроектів

Четвер, 29 листопада 2018 15:33

Акім Актюбінської області Бердибек Сапарбаев розповів про новий високотехнологічні інвестиційні проекти, які реалізуються в регіоні, повідомляє кореспондент центру ділової інформації Kapital.kz з посиланням на прес-службу глави регіону.

Так, на родовищі Кожасай Байганінского району реалізується проект з будівництва газопереробного комплексу ТОВ «Gas Proсessing Company» вартістю 33 млрд тенге. Запуск об'єкта дозволить збільшити перероблювання попутного газу та освоїти випуск таких видів продукції, як товарний газ, газовий конденсат, газова сірка, пропано-бутанова суміш. Крім того, установка дозволить уникнути спалювання попутного газу через факел, що позитивно позначиться на поліпшенні екологічної ситуації в регіоні. Сучасні високоефективні технології забезпечать найбільш повну перероблювання газу при мінімальних шкідливі викиди.

Також в регіоні ведеться будівництво золоторудного комбінату, заводів з виробництва керамічної плитки і будівельних матеріалів, логістичного центру «А» класу, освоєння Весняно-Аралчінского родовища та ін.

Крім того, Актюбінська область продовжує активну роботу по реалізації Послання глави держави «Третя Модернізація Казахстану: глобальна конкурентоспроможність». В рамках Дорожньої карти в регіоні в цьому році модернізовано 55 підприємств. В цілому в технологічне вдосконалення обладнань і процесів вкладено 85 млрд тенге.

В цілому до кінця року область очікує залучення 510 млрд тенге інвестицій, з яких 85% - позабюджетні кошти, 35% - зовнішні інвестиції.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%