Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Організація малого і середнього бізнесу радить вкладати гроші в рекламу

Четвер, 30 січня 2014 16:32

Правильна рекламна стратегія може підвищити прибуток на 83%

Британська організація підприємств малого та середнього бізнесу, радить компаніям вкладати більше коштів в рекламу своїх товарів і послуг. По-перше, це допоможе підвищити прибутки, а по-друге, відрахування до державного бюджету будуть стимулювати економіку країни. Про це пише Campaign.

У звіті, опублікованому Британською Асоціацією реклами, зазначено, що частка підприємств малого та середнього бізнесу, які вдаються до послуг реклами, складає всього 18%. Водночас, на невеликі компанії доводиться 50% робочої сили країни і 40% доходів.

Дослідники визначили, що 30% підприємців малого та середнього бізнесу, які вкладають гроші в рекламу, отримують у вісім разів більше прибутку з кожного інвестованого £1, ніж більші компанії.

В основному підприємці відмовляються рекламувати свою продукцію через занадто високі ціни на такі послуги. Враховуючи користь, яку отримує країна від малого та середнього бізнесу, держава повинна допомогти підприємствам підвищувати свою ефективність за допомогою реклами.

Відповідно до результатів дослідження, найбільш вигідною вважається структурована рекламна кампанія, ефективність якої становить 83%. Реклама, яка транслюється по декількох каналах, наприклад телебаченню, радіо та інтернету, дає результат у 71% випадків. Найменш вигідні рекламні оголошення, які передають по одному джерелу. Вони ефективні тільки на 61%.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%