Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Бідність в Європі та Центральній Азії

Вівторок, 11 лютого 2014 14:32

Доповідь Світового банку

У новому звіті Світового банку зазначено, що на сьогоднішній день бідність є найбільш складною проблемою в Європі та Середній Азії. Близько 80 млн. жителів регіону живуть за порогом бідності. Їх щоденний бюджет складає менше, ніж $5. Іноді цих грошей недостатньо навіть для того, щоб забезпечити себе найнеобхіднішим.

Особливо важко бідним верствам населення в холодну пору року. Суворі зими з температурами до мінус 30, змушують людей витрачати більше грошей на оплату рахунків за опалення, а також на купівлю висококалорійної їжі.

Середньостатистична сім'я з країн Європи і Середньої Азії витрачає на опалення своїх будинків в півтора рази більше, ніж жителі Східної Азії та Латинської Америки.

Основна причина бідності - це низькі заробітні плати і високий рівень безробіття. Часто дорослі працездатні громадяни працюють лише кілька годин на тиждень, або сезонно і одержують занадто маленькі оклади.

У 2010р. кількість жителів Європи і Центральної Азії, що живуть на менш ніж $1,25 на день, склало 0,7% відсотка від усього населення регіону. У Південній Азії на таку суму виживають 31% населення, а в Африканських країнах, які знаходяться південніше Сахари - 48,5%. Однак, якщо в Південній Азії та Африці на цю суму можна прожити, то в Європі зробити це практично неможливо.

Навіть якби кожна бідна людина в Європі отримувала $2,50 в день, вона не змогли б оплатити рахунки за електроенергію та опалення, а також купити продукти. Сім'ї з доходом $5 на добу на людину живуть трохи краще, проте все одно вважаються бідними. Проведите время в расположении сексуальной проститутки Пензы . Посетите наш интернет-ресурс, и вы обнаружите каталог максимально талантливых женщин вашего города. Осмотрите все доступные варианты, и мы посодействуем вам в выборе лучшей кандидатуры!

Більшість сімей з бідних країн Європи та Середньої Азії вважають, що єдиний порятунок - це освіта. Тому всі, хто має можливість, намагаються відправити своїх дітей вчитися, щоб потім вони могли знайти роботу.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%