Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Влада Шотландії зможе випускати облігації

Середа, 19 лютого 2014 14:08

Положення набере чинності з 2015р.

Уряд регіону отримає можливість видавати власні інвестиційні облігації. Цей захід дозволить регіону отримати додаткове фінансування і нові умови позик в 2015р. Про це пише Reuters.

Уряд Великобританії прийняв цей закон в очікування референдуму, який пройде в Шотландії восени 2014р. Під час цього заходу жителі регіону отримають можливість заявити про свою громадянську позицію і ставлення до незалежності північного району Британії. Зараз у країні активно обговорюється можливість виходу Шотландії зі Сполученого Королівства.

Нове Вестмінстерське законодавство передбачає надання шотландському парламенту інших важливих повноважень. Так, регіон зможе взяти кредит сумою до £2,2 млрд. на реалізацію інвестиційних проектів: будівництво доріг, лікарень і шкіл. Більш того, шотландський уряд зможе самостійно встановлювати розмір податку на прибуток. Закон набуде чинності з 2015р.

Мета цього законопроекту - переконати уряд і громадян Шотландії в тому, що регіон отримав достатньо важелів управління для підтримки своєї економіки у складі Сполученого Королівства.

Однак Шотландський уряд вважає, що нові повноваження не можна назвати істотними. Чиновники заявили, що тільки здобуття незалежності від Великобританії, дозволить Шотландії безроздільно контролювати свою економіку та фінанси.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%