Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Найнесподіваніші низькооплачувані посади в США

П'ятниця, 28 лютого 2014 15:30

Список з п'яти професій з мінімальними окладами

У США існують посади, які погано оплачуються, але вимагають від претендента високого рівня спеціальної підготовки. Про це пише CNN Money.

Пілот внутрішніх рейсів

Середня річна зарплата: $22,4 тис.

Середня погодинна заробітна плата: $10.75

Для того щоб керувати літаками на внутрішніх авіарейсах, необхідно витратити багато часу, сил і коштів на навчання. Федеральні правила передбачають, що пілоти комерційних авіаперевізників повинні пройти практику тривалістю 1,5 тис. годин. Така підготовка обійдеться більше $100 тис.

Ад'юнкт- професор

Середня річна зарплата: $21,6 тис.

Ад'юнкт- професора викладають ті ж дисципліни, що й штатні викладачі в багатьох американських коледжах і університетах, які зайняті повний робочий день. Крім того, ці фахівці мають додаткові вчені ступені і витрачають таку ж кількість часу, як і інші професори на методичну роботу.

Але так як вони числяться, як співробітники зі скороченим робочим днем, їх гонорари поступаються зарплатам інших педагогів. При однаковій кількості годин, зарплата штатних співробітників в кілька разів вище, ніж у тих, хто працює неповний робочий день.

Моделі

Середня річна зарплата: $26,11 тис.

Середня погодинна заробітна плата: $12.55

Професія моделі припускає деякі переваги. Працівники цієї сфери діяльності носять одяг від іменитих модельєрів, спілкуються зі знаменитостями, фотографуються для модних журналів і багато подорожують.

Тим не менш, незважаючи на 18 - годинний робочий день і величезні прибутки, які вони приносять домам мод, моделі – це одні з найбільш низькооплачуваних працівників країни з $26,11 тис. на рік.

Медичні працівники на дому

Середня річна зарплата: $21,83

Середня погодинна заробітна плата: $10.49

Догляд за хворими в домашніх умовах став дуже популярним за останнє десятиліття. Літні американці воліють, щоб їм допомагали фахівці в їх власному будинку, ніж працівники Дому престарілих.

І хоча їх робота вимагає більше підготовки і відповідальності, оплата праці залишається досить низькою. Зарплати чверті співробітників нижче, ніж мінімальний оклад. Це пов'язано з тим, що медичні доглядальниці не мають статусу громадян, яким необхідно забезпечувати мінімальну оплату.

Ветеринарний технік і технолог

Середня річна зарплата: $31,47

Середня погодинна заробітна плата: $15.13

Для того щоб стати ветеринарним техніком, необхідно отримати свідоцтво про закінчення дворічних курсів, а технологом - ступінь бакалавра. Ці фахівці беруть зразки крові, допомагають ветеринарам під час операції і виконують ряд медичних тестів на тваринах. Тим не менше, їм платять у середньому близько $15 на годину.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%