Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Ціни на нафту ввечері впали на 3% на тлі зустрічі в Алжирі

Вівторок, 27 вересня 2016 22:48

Світові ціни на нафту у вівторок ввечері впали на 3% на тлі зустрічі експортерів «чорного золота» в Алжирі, які все ще не змогли домовитися про замороження видобутку, повідомляє Hyser.

Вартість грудневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent падала на 3,21% - до 46,39 долара за барель. Ціна листопадових ф'ючерсів на нафту марки WTI опускалася на 3,05% - до 44,54 долара за барель.

В Алжирі 26-28 вересня проходить Міжнародний енергетичний форум (МЕФ). В рамках цього заходу запланована неформальна зустріч країн ОПЕК, на якій, як очікується, будуть відновлені переговори про замороження рівнів видобутку нафти.

При цьому більшість експертів висловлює сумніви щодо можливості досягнення домовленостей щодо обмежень рівня видобутку в рамках ОПЕК, причому ключовими тут називаються позиції Ірану і Саудівської Аравії.

Раніше високопоставлений представник із алжирської делегації повідомив, що Саудівська Аравія готова знизити видобуток нафти до рівня січня, якщо Іран заморозить видобуток на позначці 3,6 мільйона барелів на день.

«Розрив між (думками - ред.) Саудівської Аравії і Ірану, з точки зору того, чи є рівень іранського виробництва прийнятним, ймовірно, або призведе до переговорів під час цієї зустрічі або ж зустрічі найближчим часом не вийде. Жоден з нинішніх сценаріїв (домовленостей - ред.) не здається правдоподібним», - заявив газеті The Wall Street Journal представник банку Citigroup.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%