Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Вартість Brent впала нижче $50

Середа, 26 жовтня 2016 20:48

Світові ціни на нафту в середу знижуються, нафта марки Brent вперше з 3 жовтня подешевшала нижче психологічної позначки в 50 доларів за барель, повідомляє УНІАН.

Станом на 15:22 вартість грудневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знижувалася на 1,79% - до 49,88 долара за барель. Грудневі ф'ючерси на нафту марки WTI подешевшали на 1,68% - до 49,12 долара за барель.

Зазначається, що світові ціни на нафту знижуються в середу, оскільки інвестори скептично налаштовані в питанні досягнення нафтовидобувними країнами угоди про скорочення видобутку. Так, представники міністерства нафти Іраку та іракської державної компанії SOMO в останні дні зробили ряд заяв про небажання скорочувати видобуток з досягнутого добового рівня в 4,7 мільйона барелів.

Негативний вплив на торги завдають також дані Американського інституту нафти (API) про зростання запасів «чорного золота» в США. Згідно з цими даними, запаси нафти в країні за тиждень, що завершився 21 жовтня, зросли на 4,8 мільйона барелів. Аналітики очікували зростання показника лише на 1,7 мільйона барелів. Запаси бензину виросли на 1,7 мільйона барелів, у той час як експерти прогнозували зниження індикатора на 1 мільйон барелів.

Тепер учасники ринку чекають публікації даних про комерційні запаси нафти в США (виключаючи стратегічний резерв) від Міненерго США. За прогнозами аналітиків, за тиждень показник збільшиться на 1,699 мільйона барелів, або на 0,4%, до 470,4 мільйона барелів.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%