Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Вісім мільйонів доларів розіграли за вісім годин

Середа, 02 листопада 2016 19:10

Світова серія покеру 2016 року стала історією. Сьогодні вранці за київським часом в Лас-Вегасі визначився новий чемпіон світу. Ним став американець в'єтнамського походження Кі Нгуєн, який спочатку володів манікюрним салоном на Алясці, а після перебрався в столицю гральної індустрії. І не прогадав. До цього за всю свою кар'єру покеру в живих турнірах Кі виграв лише $52000, а зараз на нього звалився куш у $8 мільйонів, пише «Кореспондент».

Протягом усіх трьох днів, які тривав бій за фінальним столом турніру, Нгуєн лідирував за кількістю фішок. Часом він демонстрував досить дивні лінії розіграшу, приймав парадоксальні рішення за що отримував порцію критики від професіоналів, але в підсумку зумів стати кращим.

У битві один на один, яка тривала більше восьми годин, Нгуєн здолав наймолодшого учасника фінального столу 27-річного Гордона Вайо. Американський регуляр не зміг продемонструвати належної агресії і цілком може бути задоволений $4,3 мільйонами призових, отриманими за друге місце. А замкнув топ-3 відомий гравець, володар двох браслетів WSOP Кліфф Джозеф. На початку фінального дня він кілька разів подвоювався з коротким стеком, але в результаті не зумів пройти далі третього місця. За свою працю Кліфф отримав $3,4 мільйона.

До речі, Нгуєн вже заявив, що 10% від своїх призових він віддасть на благодійність - до фонду Wounded Warrior Project, який допомагає ветеранам і жертвам війни. Дещо з заробленого за столом покеру, Кі збирається вкласти в нову справу. «Але грати я теж не перестану», - з посмішкою заявив новий чемпіон світу.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%