Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Росія посилила міграційне законодавство

П'ятниця, 05 липня 2013 15:50

Держдума РФ встановила обмеження в 10 років на в'їзд до Росії для іноземців, які порушили закони країни

Депутати Держдуми на своєму сьогоднішньому засіданні прийняли в третьому, остаточному, читанні зміни до закону «Про порядок виїзду з РФ і в'їзду в РФ» і закон «Про правове становище іноземних громадян у РФ». Документ уточнює випадки, коли в'їзд в РФ іноземному громадянину чи особі без громадянства може бути не дозволено або не дозволяється.

Закон надає можливість обмеження права на в'їзд до РФ іноземному громадянину, особі без громадянства, якщо він два або більше рази протягом трьох років притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення на території РФ.

Забороняється в'їзд в РФ іноземному громадянину чи особі без громадянства, якщо в його відношенні винесено рішення про адміністративне видворення за межі РФ, депортації або реадмісії, протягом 5 років. При повторному винесенні рішення про реадмісію, депортації або адміністративне видворення за межі РФ на термін - 10 років.

Забороняється в'їзд до РФ особам, які неодноразово (два і більше рази) протягом одного року притягувалися до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, пов'язаного з посяганням на громадський порядок і громадську безпеку або з порушенням режиму перебування іноземних громадян або осіб без громадянства в РФ або порядку здійснення ними трудової діяльності на території РФ, протягом 5 років.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%