Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Трамп засудив Клінтон за приєднання до перерахунку голосів в трьох штатах

Понеділок, 28 листопада 2016 08:26

Раніше Клінтон заявляла, що сторона, яка програла повинна погодитися з підсумками виборів - пише Голос Америки.

Обраний президент США Дональд Трамп в неділю піддав різкій критиці демократа Хілларі Клінтон за те, що її штаб підключився до перерахунку голосів в трьох штатах, де республіканський кандидат переміг з невеликою перевагою. Трамп нагадав, що під час теледебатів Клінтон заявляла, що сторона, яка програла повинна прийняти результат виборів, навіть якщо він їй не подобається.

В ході тривалої кампанії республіканець Трамп заявляв, що вибори були «підтасовані» проти нього. Однак він назвав спробу кандидата від Партії зелених Джилл Стайн організувати перерахунок голосів у Вісконсині, Мічигані і Пенсільванії «аферою» і висміяв рішення Клінтон приєднатися до цієї роботи.

Перевага Трампа над Клінтон склало приблизно 27 тисяч голосів у Вісконсині, 12 тисяч - в Мічигані і 68 тисяч - в Пенсільванії. Стайн отримала близько 1 відсотка голосів в кожному з цих штатів.

«Хілларі Клінтон визнала поразку, коли подзвонила мені незадовго до мого переможного виступу і після появи результатів, - написав Трамп в Твіттері. - Нічого не зміниться».

В іншому твіті обраний президент, який перебуває в своєму особняку у Флориді, написав: «Коли демократи вважали, що вони переможуть, вони вимагали, щоб результати підрахунку в ніч виборів були прийняті. Більше вони так не вважають!»

Під час третіх дебатів, коли Трамп відставав від Клінтон в національних опитуваннях, він заявив, що буде тримати всіх «в напрузі» щодо того, чи визнає він результати виборів, якщо не переможе. У неділю в серії твітів він нагадав, що екс-держсекретар Клінтон, яка прагнула стати першою жінкою-президентом, назвала його ухильну відповідь «жахливим», і заявила: «Ми приймаємо результати, навіть коли вони нам не подобаються, і цього слід очікувати від кожного».

Штаб Клінтон не ініціював перерахунку голосів, вважаючи, що він не змінить результатів виборів. Але сотні прихильників закликали її підключитися до зусиль Стайн по перерахунку в Вісконсині, який вже почався.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%