Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Астана стала центром тяжіння для прогресивних і креативних людей - Асет Ісекешев

Четвер, 01 грудня 2016 12:11

Акім Астани Асет Ісекешев привітав астанчан з Днем Першого Президента РК, передає BNews.kz. Вітання опубліковано на сайті акімату.

«Шановні мешканці та гості столиці! Від щирого серця вітаю вас з Днем Першого Президента Республіки Казахстан - державним святом, який став воістину загальнонаціональним. Становлення Казахстану як незалежної держави із сильною економікою пов'язано з ім'ям Глави держави Нурсултана Абишевича Назарбаєва. Тому день 1 грудня став святом, яке відзначається всенародно. Сьогодні Астана стала гордістю кожного казаха. За 18 років населення столиці країни виросло більш ніж в три рази. Тисячі казахстанців змогли реалізуватися в Астані. Про бурхливе зростання економіки Астани свідчить зростання обсягу інвестицій в 40 разів (з 1998 року), зараз цей найважливіший показник наблизився до позначки 6,8 трлн тенге. Вражаючими темпами зростає кількість суб'єктів малого і середнього бізнесу. Місто стало національним лідером за рівнем забезпеченості житлом. Побудовано 26 нових об'єктів охорони здоров'я, близько 200 дитячих садків і шкіл. Місто стало основним місцем проведення великих міжнародних політичних, спортивних і культурних заходів. Все це, без перебільшення, дозволило Астані стати однією з наймолодших і динамічно розвиваючих столиць у світі. Астана стала центром тяжіння для прогресивних, креативних людей. Переоцінити їх внесок в розвиток столиці Казахстану неможливо. І, користуючись нагодою, я хотів би висловити подяку кожному жителю столиці за вкладену працю в розвиток міста - дітище нашого Єлбаси. Упевнений, наше місто чекають нові перемоги і яскраве майбутнє. Бажаю всім вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, миру і достатку вашим родинам!», - побажав акім міста Астани Асет Ісекешев.

Сьогодні в Казахстані відзначається державне свято - День першого Президента. Щорічно в рамках святкування в країні влаштовуються різноманітні заходи, в тому числі виставки, форуми, акції.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%