Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Головний міст в Усть-Каменогорську обрушився за планом - будівельники

П'ятниця, 02 грудня 2016 12:15

Директор фірми, що ремонтує міст в Усть-Каменогорську, вважає, що обвал стався «за планом». За версією адміністрації ніякої надзвичайної ситуації не було, передає кореспондент Tengrinews.kz.

За планом робіт, передбачених на інженерну споруду, будівельники за кілька років повинні були побудувати новий міст через Іртиш і поступово демонтувати старий.

«Ніякої аварійної ситуації не було, - висловив свою думку журналістам директор фірми «Мостобудівельний загін №25 ім. Рязанова» Тимур Накусов. - Аварійна частина моста розбиралася за планом, до кінця грудня всі роботи будуть завершені. Те, що там був якийсь крен - це все було в плані заходів. Просто мало хто з городян звертав увагу раніше, що стару частину моста демонтують. А коли вона ось так встала, всі це помітили і стали обговорювати. Повторюю, ніякого надзвичайного інциденту там не сталося. Старий міст був в аварійному стані. Добре, що він раніше не зруйнувався. Попередні будівельники, можливо, порушили технологію робіт, одна з опор просто відірвалася від фундаменту. У будь-якому випадку стара конструкція і далі буде демонтуватися згідно з планом, який ми ніяк не порушили і не порушуємо».

Нагадаємо, 24 листопада в Усть-Каменогорську обрушилася секція старої частини моста. Одна людина отримала легкі травми. В УВС порушили кримінальну справу за статтею «Порушення правил безпеки при веденні гірських або будівельних робіт».

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%