Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Сучасний реабілітаційний центр в Алмати побудує німецька компанія

Четвер, 08 грудня 2016 16:45

Засновник медичної компанії Sanals Holding планує відкрити сучасний реабілітаційний центр в Алмати. Про це повідомив пан Гюнтер Небель в ході Алмати інвест 2016, передає кореспондент BNews.kz.

«Здоров'я - інвестиційний фактор, екстрена медицина дозволяє зберегти здоров'я людей. Наша компанія працює з різних напрямків. Реабілітація пацієнтів - це один із пріоритетних напрямків. Ми хотіли б у співпраці з містом Алмати створити реабілітаційний центр найсучаснішого обладнання, який міг би працювати на рівні передових медичних даних. Спільний реабілітаційний центр сприятиме позитивному просуванню програми розвитку міста», - сказав Гюнтер Небель засновник, медичний радник Sanals Holding.

Нагадаємо, сьогодні в Алмати проходить IV Міжнародний інвестиційний форум «Алмати інвестувати 2016» під головуванням акіма м Алмати Бауиржан Байбекова. Пріоритетним завданням форуму є стимулювання розвитку бізнесу, представлення нових інвестиційних можливостей міста і перетворення Алмати в економічний і діловий центр нового Шовкового шляху і стратегічного ринку в Центральній Азії. В цьому році в ході зустрічі інвесторів планується підписання близько 50 меморандумів по інвестиційним проектам на 300 млрд. тенге.

Сьогодні в ході основної програми форуму фахівці обговорять інвестиційні можливості Алмати за 5 напрямками: сфера торгівлі і послуг, харчова промисловість, діловий туризм, державні приватне партнерство та індустріальний розвиток. В якості спікерів запрошені керівники великих міжнародних організацій, які інвестували або планують інвестувати в місто, включаючи Carrefour, Leroy Merlin, Sanalas Holding, Tokyo Rope, EuroShop, UBS Asset Management, АБР, Всесвітній Банк, ЕФКО та ін.

На завершення форуму відбудуться тури для зацікавлених інвесторів по діючих підприємствах, промислових зон і туристичних об'єктів. Крім того, заплановано проведення форуму «Алмати StartUP-Сіті», в його рамках буде презентовано програму «Алмати StartUP Місто-2017», а також серія майстер-класів та воркшопів для алматинских стартаперів.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%