Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Трамп закликав перестати сперечатися про хакерські атаки і «рухатися далі»

Четвер, 29 грудня 2016 14:15

Тим часом адміністрація Обами планує оголосити про заходи у відповідь у зв'язку з російськими хакерськими атаками напередодні виборів в США - повідомляє Голос Америки.

Обраний президент США Дональд Трамп в середу запропонував Сполученим Штатам і Росії припинити суперечки з приводу атак російських хакерів на комп'ютери Демократичної партії, заявивши, що «нам потрібно рухатися далі».

Трамп висловлював сумнів щодо висновків американської розвідки, що російські хакери викрали інформацію з комп'ютерів Демократичної партії і розмістили її в Інтернеті, щоб допомогти Трампу перемогти на виборах.

Адміністрація Обами в четвер планує оголосити про заходи у відповідь проти Росії у зв'язку з хакерськими атаками на політичні інститути США і окремих осіб, які призвели до витоку інформації. Про це повідомили два американських чиновника.

Відповідаючи на питання, чи повинні США вводити санкції проти Росії, Трамп сказав: «Думаю, нам потрібно рухатися далі. Думаю, комп'ютери серйозно ускладнили наше життя. Сама комп'ютерна ера привела нас туди, де ніхто точно не знає, що відбувається».

Трамп зробив цю заяву, перебуваючи в Мар-а-Лаго, його маєток на узбережжі Флориди, де він проводить різдвяні і новорічні свята, одночасно зустрічаючись з кандидатами на посади в його адміністрації.

Трамп сказав, що не знає про заяву, зроблену раніше республіканським сенатором Ліндсі Гремом, який заявив, що Росія і президент Володимир Путін повинні очікувати жорстких санкцій у зв'язку з кібератаками.

«Я не спілкувався з сенаторами, але точно зроблю це через якийсь час», - сказав він.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%