Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У США подружжя подало в суд на Apple через смерть їх п'ятирічної дочки

Вівторок, 03 січня 2017 14:15

Сімейна пара з американського штату Техас подала в суд на корпорацію Apple, звинувачуючи її в причетності до смерті їх п'ятирічної дочки в ДТП, повідомляє РІА Новини з посиланням на телеканал ABC.

За даними телеканалу, ДТП, про який йде мова, сталося у грудні 2014 року поряд з містом Даллас. Джеймс і Бетані Модізетт разом з двома дочками їхали на автомобілі по трасі і, помітивши проведення поліцейської операції, загальмували. Водій їхав позаду них автомобіля Гарретт Вільхельм не помітив, як вони зупинилися, так як під час водіння розмовляв по додатком для спілкування FaceTime, і на великій швидкості врізався в їх машину. В результаті зіткнення всі члени сім'ї Модізетт отримали серйозні поранення, одній з дочок вижити не вдалося.

Як повідомляє телеканал, подружжя Модізетт подала до Вищого суду Каліфорнії на Apple 23 грудня, звинувачуючи корпорацію в тому, що вона не встановила на свої пристрої більш безпечну конфігурацію додатка, яка блокувала б їх при використанні на високих швидкостях, а також не попередила про небезпеку не тільки використання їх продукції, але і її неправильного використання, незважаючи на те, що в той час для цього вже існували всі необхідні технічні можливості.

Раніше Вильхельма звинуватили у вбивстві з необережності у зв'язку з подією і засудили до тюремного ув'язнення. Він вийшов на свободу у серпні 2016 року.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%