Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Ярова сподівається, що політика «випаленої совісті» США піде в минуле

Середа, 04 січня 2017 13:15

Політика «випаленої совісті» США повинна піти в минуле, заява про неправильну тактику Росії в Сирії - чергова брехня, заявила віце-спікер Держдуми Ірина Ярова, коментуючи заяву глави ЦРУ Джона Бреннана - пише РІА Новини.

Бреннан раніше заявив, що РФ в Сирії використовує тактику «випаленої землі».

«Дуже хотілося б вірити, що політика «випаленої совісті» США піде в минуле разом з адміністрацією, що йде з Білого дому», - сказала Ярова журналістам.

«Таке враження, що ЦРУ використовують найнебезпечнішу в історії людства ідеологію: «Чим жахливіше брехня, тим охочіше в неї повірять», яку сповідував Геббельс. Чергова брехня проти Росії про тактику «випаленої землі» - це визнання ЦРУ в своїй власній стратегії «випаленої совісті», - додала депутат.

За її словами, Росія реалізувала гуманітарну операцію з порятунку сирійського народу від удару терористів, розмінувала будинки, лікарні і школи, забезпечила ліками і їжею. «В той час, як США захоплено наносили удари по тим, хто воював з терористами, кожен раз називаючи це помилкою», - зазначила парламентарій.

Раніше президент Росії Володимир Путін повідомив про досягнення домовленостей щодо припинення вогню в Сирії і готовність розпочати мирні переговори. Підписано три документи: перший - між сирійським урядом і озброєною опозицією про припинення вогню на території Сирії, другий - комплекс заходів щодо контролю за режимом припинення вогню, третій - заява про готовність до початку мирних переговорів по сирійському врегулюванню.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%