Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Посол РК в РФ вручив медалі до 25-річчя незалежності РК відомим діячам Росії та Казахстану

Четвер, 12 січня 2017 09:45

11 січня 2016 року у резиденції посольства Казахстану в Москві в ознаменування 25-річчя незалежності Республіки Казахстан відбулася урочиста церемонія вручення нагород відомим діячам, які зробили значний внесок у становлення державності, зміцнення суверенітету і соціально-економічний розвиток Республіки Казахстан, передає BNews.kz.

Посол Казахстану в Росії Марат Тажін вручив ювілейні медалі ректора МДУ ім.М.В.Ломоносова, академіку Віктору Садовничому, президенту Російського союзу товаровиробників Олегу Сосковцю, видному державному і громадському діячеві Таїру Мансурову, повідомляє прес-служба МЗС РК.

Вручаючи медалі, М.Тажін відзначив високі заслуги нагороджених в розвитку Казахстану, а також у зміцненні казахстансько-російських відносин.

«Мені особливо приємно відзначити, що за участю Віктора Садовничого створений один з найефективніших освітніх центрів в нашій країні - казахстанська філія МДУ, випускниками якого стали понад тисячу осіб. Згідно з недавнім міжнародним рейтингом вузів, МДУ став третім в світі по затребуваності своїх випускників», - підкреслив М.Тажін.

 «Також хочу підкреслити велике значення діяльності Олега Сосковця, який довгі роки був в керівництві Казахстану і Росії і сьогодні продовжує приносити величезну користь зміцненню двосторонніх політичних і економічних відносин. Особливо хотів сказати про Таїр Мансуров, який довгі роки був послом Казахстану в Росії, очолював регіони Казахстану, працював генеральним секретарем ЄврАзЕС, вніс свій вклад не тільки в розвиток двосторонніх відносин, а й в інтеграцію на пострадянському просторі».

В.Садовничий висловив подяку Президенту Казахстану Нурсултану Назарбаєву, з яким його пов'язують довгі роки співпраці і добрих відносин. Він також зазначив, що недавно був створений Науково-дослідний центр МДУ в Астані, який буде займатися науковими та аналітичними дослідженнями.

О.Сосковець, в свою чергу, високо оцінив проведену Президентом Н. Назарбаєвим послідовну політику.

Таїр Мансуров зізнався, що ця ювілейна нагорода важлива для нього тим, що 16 грудня 1991 року, будучи депутатом Верховної Ради Казахстану, він брав участь в ухваленні конституційного закону про державну незалежність країни.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%