Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Хабаровський «Дальенергомаш» виготовив компресор для ЦСКБ-Прогрес

Середа, 25 січня 2017 11:15

Завод «Дальенергомаш» в Хабаровську виготовив відцентровий компресор К-250 для виробництва стисненого повітря на замовлення ракетно-космічного центру (РКЦ) «ЦСКБ-Прогрес» в Самарі, повідомляє РІА Новини з посиланням на підприємство.

Уточнюється, що ЦСКБ-Прогрес (Самара) - одне з провідних підприємств в ракетно-космічній галузі Росії. Ракетами-носіями виробництва ЦСКБ-Прогрес здійснюються запуски пілотованих і вантажних космічних кораблів за програмою МКС, російських і зарубіжних космічних апаратів.

«Новий відцентровий компресор К-250 для виробництва стисненого повітря був виготовлений на замовлення ракетно-космічного центру» ЦСКБ-Прогрес »(Самара) ... Виробництво компресорної установки зайняло близько п'яти місяців», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що «Дальенергомаш» планомірно розширює виробництво і для цього нарощує потужності. Компресор К-250 - серійна енергетична машина, яка вважається однією з найнадійніших і стабільних в роботі. Тому К-250 є однією з найбільш затребуваних установок підприємства.

Повідомляється, що для транспортування компресора замовнику установку поділили на 16 частин. Крім компресорної установки, РКЦ «ЦСКБ-Прогрес» отримає набір комплектуючих на весь гарантійний термін експлуатації.

«Далекосхідний завод енергетичного машинобудування» в Хабаровську - сучасне машинобудівне підприємство. «Дальенергомаш» спеціалізується на виробництві, продажу та сервісному обслуговуванні компресорного та турбінного обладнання для різних галузей промисловості. Підприємство має власний інженерний центр.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%