Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Секретна служба почала розслідування через пост її співробітниці у Facebook

Четвер, 26 січня 2017 09:45

Спецагент Керрі О'Греді заявила, що краще відправиться у в'язницю, ніж буде захищати президента - повідомляє Голос Америки.

Секретна служба США почала розслідування відносно високопоставленої співробітниці відомства у зв'язку з її заявою в Facebook, що вона не готова «підставитися під кулю» заради президента Дональда Трампа, захищати якого входить в її обов'язки.

Спецагент Керрі О'Греді, яка очолює офіс Секретної служби в Денвері, заявила, що швидше відправиться у в'язницю, ніж буде захищати президента, при цьому визнавши, що її слова, можливо, порушують федеральний закон, що забороняє федеральним службовцям брати участь у політичній діяльності.

«Але світ змінився, і я змінилася. Я швидше сяду у в'язницю, ніж буду підставлятися під кулю або схвалю те, що я вважаю катастрофою для цієї країни і сильних неймовірних жінок і меншин, які тут живуть, - написала О'Греді. - До біса закон Хетча. Я за Неї».

Пізніше О'Греді заявила в інтерв'ю газеті Washington Examiner, яка у вівторок першою повідомила про її пост, що переживала «внутрішню боротьбу», перш ніж опублікувала свою заяву, але в кінці кінців вирішила все ж це зробити, незважаючи на свої коливання.

 «Це рішення було пов'язане для мене з внутрішньою боротьбою, але, як тільки я опублікувала пост, я зрозуміла, що це не ті почуття, якими варто ділитися, тому що я дуже трепетно ​​ставлюся до своєї місії», - сказала вона.

Пізніше у вівторок Секретна служба заявила, що у відомстві знають про пост О'Греді і щодо неї буде вжито «негайних доречних заходів», проте не уточнила, яких саме.

 «Будь-які звинувачення в неналежній поведінці сприймаються дуже серйозно і підлягають негайному розслідування», - йдеться в заяві відомства.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%