Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Премію від ERG можуть отримати кращі стартапи в рамках Skolkovo Startup Tour Almaty 2017

П'ятниця, 27 січня 2017 11:45

7-8 лютого 2017 року Алмати на майданчику університету «Туран» пройде Євразійський етап Skolkovo Startup Tour Almaty 2017. Ініціатива спрямована на пошук і підтримку інноваційних стартап-проектів у Казахстані - пише forbes.kz.

Організатором заходу виступає Фонд «Сколково» (РФ) і Almaty Tech Garden за підтримки Міністерства з інвестицій та розвитку РК, а також університету «Туран».

До участі запрошуються стартапи, молоді вчені, розробники, студенти, а також всі, хто зацікавлений в інноваціях і нових технологіях. За підсумками Startup Tour кращі стартап-проекти отримають можливість взяти участь в найбільшій стартап-конференції Росії - Startup Village та інші призи від партнерів заходу. Поряд з цим, значна частина заходу буде присвячена виступам і майстер-класами провідних експертів в області інноваційного підприємництва і розвитку бізнесу.

В рамках Співпраці з Almaty Tech Garden партнером заходу виступає Євразійська Група (ERG), яка заснувала премію з призовим фондом в 3 мільйони тенге для стартап-проектів індустріального треку. До стартапів виставляються суворі вимоги, у разі відповідності яким, представники ERG виберуть до 3-х переможців, кожен з яких отримає грант на розвиток свого проекту.

Голова Ради менеджерів ERG Олександр Машкевич зазначив: «Євразійська Група традиційно підтримує новаторів. У 2016 році ми провели Форум інноваторів ERG, в рамках якого відбувся конкурс кращих новаторських проектів співробітників підприємств Групи. Переможці отримали можливість підвищити кваліфікацію в Назарбаєв Університеті. І ми раді виступити партнером Startup Tour, організатори якого наші партнери - Сколково і Almaty Tech Garden. Сьогодні Євразійська Група, як традиційний і відповідальний партнер держави, розробляє механізми того, як направити казахстанців, перш за все, молодих людей в підприємництво. Для цього існують тисячі методик, як цього навчити, як організувати доступ до недорогого фінансування, до інфраструктури. Разом з тим, ми намагаємося сфокусуватися на підтримці студентського підприємництва в регіонах присутності Групи, в тому числі без пред'явлення будь-яких критеріїв інноваційності».

Також в рамках заходу пройде конкурс інноваційних проектів Tech Garden Startup Day, спрямований на вирішення технологічних задач індустріальних партнерів Almaty Tech Garden. Переможці отримають грошові призи від надрокористувачів в розмірі до 150 000 тенге і можливість пройти акселерацію Almaty The Garden.

Поряд з цим, найперспективніші стартап-проекти будуть відбиратися для участі у міжнародній програмі акселерації Startup Kazakhstan, яка реалізується Almaty Tech Garden. Учасники Startup Kazakhstan отримають початкові інвестиції в розмірі до $ 20 000 доларів і можливість пройти акселерацію.

 «Skolkovo Startup Tour стає традиційним заходом для казахстанської стартап культури, яке консолідує кращі інноваційні проекти. За результатами Startup Tour в минулому році Алмати став другим містом за кількістю прийнятих заявок. Для стартапів - це відмінна можливість презентувати свої проекти провідним галузевим експертам, отримати цінні поради, а також можливість потрапити в програму міжнародної акселерації Startup Kazakhstan. У поточному році велику увагу буде приділено індустріальним стартапам, що відповідає реалізованій у Казахстані програмі індустріалізації» - зазначив генеральний директор Almaty Tech Garden Санжар Кеттебеков.

Для участі в пітчингу стартапам необхідно зареєструвати свої проекти до 29 січня 2017 року:

Для участі в пітчингу Skolkovo Startup Tour стартапам необхідно пройти реєстрацію на сайті заходу і завантажити свої проекти в особистому кабінеті. Подача проектів можлива за трьома напрямками конкурсу: біомедичний трек, індустріальний трек, інформаційні технології. Реєстрація доступна за посиланням: https://startup-tour.ru/register/ru

Для участі в пітчингу Tech Garden Startup Day стартапам необхідно пройти реєстрацію і завантажити свої проекти за посиланням: techgarden.kz/startupday

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%