Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Росія за шість років виділила на проекти ЮНІСЕФ понад 33 мільйонів доларів

Середа, 08 лютого 2017 11:45

Росія за останні шість років виділила на проекти Дитячого фонду ООН понад 33 мільйона доларів, повідомляє РІА Новини з посиланням на постпредство РФ при ООН у зв'язку з відкриттям регулярної сесії ЮНІСЕФ.

З 2010 по 2016 роки Росія брала участь у фінансуванні проектів в Анголі, Вірменії, Білорусії, Вануату, Гаїті, Гвінеї-Бісау, Ірані, Киргизії, Кубі, Ліберії, Лівії, Пакітстане, Сирії, Сьєрра-Леоне, Таджикистані на суму 33,1 мільйона доларів.

Як повідомили в постпредстві, кошти спрямовувалися на забезпечення водопостачання та виконання вимог санітарії і гігієни в Республіці Куба, яка постраждала від урагану в жовтні 2012 році, допомога населенню Сирії, забезпечення участі Росії в міжнародних зусиллях по боротьбі з вірусом Ебола. Також РФ виділяла кошти на кампанію з імунізації проти дифтерії в Республіці Таджикистан, закупівлю посібників для навчання російській мові в Киргизії, на проект ЮНІСЕФ «Профілактика дитячого травматизму» в Білорусії, і проекти підтримки дітей в інших країнах.

ЮНІСЕФ щорічно розподіляє ресурсів на суму близько 5,2 мільярда доларів.

Щорічний добровільний внесок Росії в основний бюджет ЮНІСЕФ, починаючи з 2006 року, становить 1 мільйон доларів, повідомили в постпредстві РФ.

Джерелами фінансових коштів (2/3 від всього обсягу) є щорічні добровільні внески урядів, а також Національних комітетів з підтримки ЮНІСЕФ, пожертвування міжнародних неурядових організацій та представників приватного сектора.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%