Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

СП «Роснефти» і Sinopec відкрило два нових родовища

Вівторок, 14 лютого 2017 14:30

«Удмуртнефть», спільне підприємство «Роснефти» і китайської Sinopec, відкрило два нових родовища - Весняне і Піхтовкінское, йдеться у повідомленні «Роснефти», пише RNS.

Родовище Весняне відкрито за результатами буріння пошукової свердловини з дебітом 62 кубометрів на добу. На однойменній структурі Воткинского ліцензійної ділянки підтвердилася нафтоносність верейських, башкирських, візейських і турнейських відкладень. Запаси родовища складають 0,6 млн тон по категорії С1 + С2.

Піхтовкінское родовище відкрито за результатами буріння пошукової свердловини з дебітом 15 кубометрів на добу на Піхтовкінской структурі Шарканского ліцензійної ділянки. Підтвердилася нафтоносність верейських відкладень, вперше виявлена ​​нафтоносність заволзьких відкладень. Запаси родовища складають 0,2 млн тон по категорії С1.

Факт відкриття підтвердила експертна комісія ФБУ «Державна комісія по запасах корисних копалин».

Крім того, за результатами буріння експлуатаційних свердловин на Шарканському родовищі вперше виявлена ​​нафтоносність у башкирських відкладах, приріст запасів становив 0,5 млн тон категорії В1.

У 2017 році планується буріння розвідувальної свердловини на Шарканському родовищі і пошукової на Північно-Черепановські структурі Шарканської ділянки.

«Удмуртнефть» - найбільше нафтовидобувне підприємство на території Удмуртії. Компанія веде розвідку і розробку 33 родовищ, на її частку припадає близько 60% всієї нафти, що видобувається на території республіки. Підприємство працює під управлінням НК «Роснефть» і китайської нафтохімічної корпорації Sinopec.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%