Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Саратовчанін продавав по 500 рублів книги вартістю в мільйони

Четвер, 02 березня 2017 08:45

У Саратові за розкрадання книг судять колишнього начальника відділу технічного і господарського забезпечення державного архіву області. За версією слідства, за 10 днів він викрав 46 унікальних книг вартістю до 30 млн рублів за кожну і продав їх на сайті оголошень «Авіто» за 500-1000 рублів - повідомляє Бі-бі-сі.

Слідство стверджує, що 28-річний Олексій Полінін викрадав книги з колекції метричних книг церков Саратовської губернії, датованих 1821-1885 роками.

За версією слідства, співробітник архіву з 20 по 30 червня 2016 року нелегально виносив книги, яким більше 100 років, зі сховища і скидав їх з вікна на територію будівництва, прилеглої до будівлі. Там він їх пізніше підбирав.

Як повідомляє саратовський портал «Громадська думка», Полінін продав всі вкрадені книги на «Авіто» двом фахівцям з генеалогії по 500-1000 руб за штуку. При цьому вартість кожного примірника цих книг у колекціонерів досягає 30 млн рублів. Загальна вартість викраденого - 1,23 млрд рублів. А вам тоже нравится, когда огромный анал пролапс сопровождает? Ничего не поделаешь, ведь если любишь жесткий анал, готовься к непредвиденному выпаданию. Не верите? Тогда переходите сюда, где красотка показала анус на камеру https://analnoe-porno.org/bolshoe-ochko . И это вам не просто аккуратная дырочка, а настоящий растянутый анал, который перепробовали сотни мужиков. Но даже так хозяйка жопы без поклонников не осталась, и теперь радует пролапсом и нас.

«Він ці книги викрав, розмітив оголошення в мережі інтернет про продаж і продав їх. Гроші витратив на свої потреби. Але завдяки професійній роботі співробітників УФСБ злочин було розкрито, і викрадене майно було вилучено і повернуто до архіву», - розповіла агентству Free News-Volga старший помічник прокурора Саратовської області Тетяна Казаченко.

Як зазначає «Комсомольська правда», стосовно колишнього начальника відділу архіву порушили справу за частиною 1 статті 164 КК РФ («Розкрадання предметів, що мають особливу цінність»). Розслідування завершено, справу передано на розгляд до Кіровського районного суду. Полініну за цією статтею загрожує до 10 років позбавлення волі.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%