Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У Казахстані з'являться автомобілі-безпілотники

Понеділок, 06 березня 2017 13:45

Казахстанським партнером випуску футуристичних моделей авто, напевно, стане завод AllurGroup в Костанаї. Про це повідомляє кореспондент МІА «Казінформ».

«Оптимістичні очікування появи машин без водія спрогнозував представник бренду Iveco Лоренцо Бернарделі під час другого міжнародного автофоруму в м.Астана, - інформує прес-служба АТ «Агромашхолдинг» та ТОВ «СариаркаАвтоПром».

«У ході роботи форуму представник компанії Iveco Лоренцо Бернарделі презентував футуристичні концепти транспорту з інноваційними рішеннями, - передає прес-секретар компанії Ангеліна Синьова. - Iveco, що входить в корпорацію CNH Industrial, демонструє активне впровадження передових технологій у комерційній техніці. У своєму виступі спікер зазначив, що виробник дотримується тенденції переходу від машин, якими керують водії, до автомобілів-безпілотників, а також висловив надію, що казахстанські колеги зможуть перейняти досвід світового концерну».

Пан Бернарделі заявив: «Модельний ряд автомобілів Iveco, що випускаються в Костанаї, був адаптований для Казахстану, щоб відповідати всім потребам клієнтів на цьому ринку: до місцевого клімату і дорожніх умов південних і центральних регіонів РК. Ми, спостерігаючи стрімкий розвиток виробництва в Казахстані, і бажання нашого партнера-новатора AllurGroup апробувати і впроваджувати інновації і технології, думаємо, що моделі футуристичних автомобілів в перспективі будуть доступні і казахстанському ринку».

Костанайський майданчик, як відзначають в прес-службі, першим перейшов на виробництво автомобілів повного циклу, став плацдармом для формування в країні суміжних виробництв автокомпонентів, комплектуючих і запасних частин, таких як акумулятори, шини, скло, електротехніка та ін. Високі технології у виробництві завод апробує також у розвитку комерційного транспорту.

Виробничий майданчик працює над локалізацією процесів і нині здійснює, крім збірки, зварювальні та фарбувальні роботи деталей в деяких моделях комерційного транспорту. Частка локалізації техніки досягає 33 відсотка, в спеціалізованих комплектаціях - 50 відсотків. З використанням нових технологій вдалося досягти зниження експлуатаційної вартості техніки на 4 відсотки.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%