Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Трамп засумнівався, що у ЗМІ дійсно була його податкова декларація

Середа, 15 березня 2017 15:50

Президент США Дональд Трамп засумнівався в тому, що журналістка Рейчел Меддоу дійсно отримала в своє розпорядження його податкову декларацію - пише РІА Новини.

Раніше ведуча каналу MSNBC Рейчел Меддоу заявила, що в її розпорядженні виявилася податкова декларація президента Дональда Трампа за 2005 рік.

«Хто-небудь дійсно вірить, що репортер, про якого ніхто ніколи не чув, «підійшов до поштової скриньки» і виявив мою податкову декларацію? MSNBC News - фейкові новини», - написав Трамп на своїй офіційній сторінці в мікроблозі Twitter.

У відповідь на заяву журналістки Білий дім назвав майбутню публікацію нібито податкової декларації президента США Дональда Трампа за 2005 рік незаконною, зазначивши при цьому, що Трамп заплатив 38 мільйонів доларів податків з доходу в 150 мільйонів доларів, не уточнивши, в якому році. Трамп «не був зобов'язаний платити більше, ніж вимагає закон», уточнив представник Білого дому.

Трамп в ході передвиборної кампанії став першим за чотири десятиліття кандидатом найбільшої партії, який не оприлюднював свою податкову декларацію. Політичні противники заявляли, що Трамп може приховувати низьку ставку оподаткування, отриману за допомогою лазівок в законодавстві.

Американські сім'ї середнього класу зазвичай витрачають на податки не менше третини свого доходу. Дуже багаті американці часто платять менше, особливо якщо живуть на доходи від інвестицій, які не обкладаються прибутковим податком.

Трамп до обрання президентом був відомий як бізнесмен і шоумен.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%