Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Сінгапурські компанії ознайомляться з потенціалом Алмати

Вівторок, 04 квітня 2017 12:15

Посол Казахстану в Сінгапурі Усен Сулеймен провів брифінг для представників великих сінгапурських компаній з роз'яснення основних положень конституційної реформи щодо перерозподілу повноважень між гілками влади в Казахстані і Послання Глави держави «Третя модернізація Казахстану: глобальна конкурентоспроможність», передає Казінформ.

Як повідомляє посольство РК в Сінгапурі, захід приурочено до запланованої на квітень поїздки бізнес-делегації з числа великих сінгапурських компаній на чолі з Державним міністром торгівлі та промисловості Сінгапуру Ко За Куном в Казахстан з метою ознайомлення з торгово-інвестиційним потенціалом міста Алмати і встановлення співпраці з бізнес-колами міста, в ході якого також планується проведення казахстансько-сінгапурського бізнес-форуму за сприяння акімату Алмати.

В ході брифінгу У.Сулеймен зазначив, що завдяки послідовній політиці Президента Нурсултана Назарбаєва Казахстан за 25 років незалежності выдзначився як держава з міцною економікою, міцною політичною системою і згуртованим багатонаціональним суспільством, що дозволило країні увійти в список 50 розвинених країн світу.

Підкреслив, що заявлена ​​Президентом конституційна реформа повинна стати суттєвим кроком вперед у справі зміцнення торгово-економічної складової економіки Казахстану.

Особливу увагу було приділено основним пріоритетам січневого Послання Глави держави «Третя модернізація Казахстану: глобальна конкурентоспроможність». Було відзначено, що в умовах зростаючої глобальної економічної конкуренції запропонована Президентом модель економічного зростання, якою є третя модернізація, - це своєчасний крок, який забезпечить Казахстану зростання економіки вище середньосвітових показників і входження в число 30 розвинених держав, а також покликана стати істотним стимулом для майбутнього економічного розвитку країни.

Казахстанський дипломат закликав аудиторію вивчити можливість участі сінгапурського бізнесу в інфраструктурних проектах Казахстану, зокрема в рамках реалізації Нової економічної політики «Нурли Жол», а також використовувати можливості казахстансько-китайського логістичного терміналу в Ляньюньгане для здійснення взаємної торгівлі, використовуючи можливості «Економічного пояса Шовкового шляху », в якому Казахстан відіграє стратегічну роль.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%