Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Назарбаєв: Індія і Пакистан планують увійти в ШОС

Четвер, 06 квітня 2017 13:45

Нурсултан Назарбаєв провів зустріч з секретарями рад безпеки країн ШОС. Вітальну промову Глава держави почав зі співчуття росіянам у зв'язку з терактом в Санкт-Петербурзі, повідомляє informБЮРО.

«Ми співпереживаємо всім громадянам Росії в зв'язку з подією в Санкт-Петербурзі. Тероризм і екстремізм не мають кордонів, зберігаються ризики і загрози. У зв'язку з цим глави держав надають особливу увагу роботі секретарів рад безпеки», - сказав Президент Казахстану.

Нурсултан Назарбаєв висловив необхідність завершити узгодження документів з протидії екстремізму.

«Це узгоджені дії країн-учасниць з усіх питань. Нині йде розгляд Конвенції ШОС з протидії екстремізму і заяви ШОС по спільному протидії міжнародному тероризму. Необхідно завершити узгодження цих документів в короткі терміни», - підкреслив лідер Казахстану.

Нурсултан Назарбаєв заявив, що на Астанинському саміті ШОС планується прийняти Індію і Пакистан в якості повноправних членів організації, що надасть додаткового імпульсу зміцненню співпраці в Азії.

«Необхідно розширити співпрацю ШОС з міжнародними та регіональними структурами - ООН, ОДКБ, НВЗДА. Ми вважаємо, що це також вплине на подальший розвиток організації», - сказав Президент Казахстану.

Глава держави підкреслив, що Казахстан в якості непостійного члена Ради Безпеки ООН на період 2017-2018 років вносить істотний внесок у зміцнення миру і безпеки на планеті. Він відзначив зусилля країни з політичного врегулювання сирійської кризи.

У зустрічі взяли участь секретарі рад безпеки Казахстану, Киргизстану, Росії, Таджикистану, міністр громадської безпеки КНР Го Шенкунь, Генеральний секретар ШОС, директор Виконкому Регіональної антитерористичної структури ШОС.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%