Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Співачку Самойлову нагородили за внесок у розвиток музики

П'ятниця, 28 квітня 2017 15:15

Співачку Юлію Самойлову і композитора Едуарда Артем'єва відзначили дипломами за внесок в розвиток російської музичної культури, церемонія нагородження пройшла в джаз-клубі Ігоря Бутмана в рамках міжнародного форуму «Інтелектуальна власність - ХХI століття», повідомляє РІА Новини з посиланням на прес-службу Російського авторського суспільства (РАО).

Організаторами церемонії нагородження виступили Російське авторське товариство (РАВ), Російський союз правовласників (РСП), Всеросійська організація інтелектуальної власності (ВОІВ), Торгово-промислова палата РФ.

Російська учасниця конкурсу «Євробачення-2017», якій був заборонений в'їзд в Україну, де в цьому році проходить музичний огляд, «нагороди не очікувала і розглядає її як аванс», йдеться в повідомленні.

«Мій внесок в музику поки незначний, але я буду намагатися тримати марку. Сподіваюся, мені вдалося привнести частинку свого в нашу музику. Раніше я виконувала чужі пісні, тепер працюю над альбомом власних. Одну з них - вона називається «Лайт» - вже заспівала Христина Орбакайте. Ще не буду розкривати всіх секретів щодо мого альбому, скажу лише, що у мене в арсеналі більше 15 власних пісень»- наводить прес-служба слова Самойлової.

Президент Авторського Ради РАО Ігор Бутман зазначив, що в сучасному світі від творчих людей багато залежить. «Ми є силою, яка об'єднує нас з рештою світу в прагненні бути прекрасніше. На нас дивиться і нас слухає вся країна. Велике спасибі всім тим людям і організаціям, які всіляко підтримують мистецтво і культуру!»- сказав музикант.

Відомий російський композитор Едуарда Артем'єв, для якого «нагорода стала приємним сюрпризом», погодився з думкою Бутмана. «Я згоден з Ігорем Бутманом в тому, що музика об'єднує народи. Вона не має ні кордонів, ні партій. Років вільного духу і майстерності. І російські музиканти підтверджують своє високе мистецтво виконання», - цитує прес-служба Артем'єва.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%